Seneste nyheder

Om udgivelsen

Økonomisk Ugebrev Ledelse

Om Økonomisk Ugebrev Ledelse:

Hensigten med ugebrevet er at give danske bestyrelsesmedlemmer inspiration, nytteværdi og ny viden om praktisk bestyrelsesarbejde. Økonomisk Ugebrev Ledelse er landets førende publikation om bestyrelsesarbejde og ledelse i danske Top 1000 virksomheder, samt for bestyrelsens rådgivere, herunder revisorer, advokater og konsulenter. Vores særkende er høj integritet og troværdighed, baseret på et anerkendt brand, som er opbygget gennem de seneste ti år. Økonomisk Ugebrev er et toneangivende dansk erhvervsmedie, der gennem hyppige citater i tv. radio og øvrige medier er med til at sætte relevante erhvervsmæssige og samfundsvigtige dagsordener.

Hvis man som bestyrelsesmedlem hele tiden vil være fuldstændig opdateret ud udviklingen i god bestyrelsespraksis, er det nødvendigt at læse Økonomisk Ugebrev Ledelse. Nye tendenser dækkes gennem kortlægninger af dansk bestyrelsespraksis, interviews med erfarne bestyrelsesformænd og afdækning af internationale tendenser. Bestyrelsesmedlemmer kan med baggrund i nyhedsbrevet fremstå som den mest vidende i bestyrelsen, blandt andet ved at komme med værdifulde input til nye arbejdsprocesser i selve bestyrelsesarbejdet og strategiarbejdet.

Hver udgave af Økonomisk Ugebrev Ledelse indeholder en tema analyse på 3-4 sider. Oversigten over de faste årlige brancheanalyser kan ses her. Tema analyserne sætter fokus på vigtige dagsordenspunkterne for bestyrelserne. Gennem kortlægninger giver de dels et billede, af hvordan bestyrelserne i dansk erhvervsliv faktisk arbejde, og dels beskriver de nye tendenser i bestyrelsespraksis. Af faste årlige kortlægninger kan blandt andet nævnes: Den nye CEO Profil og den nye CFO profil, baseret på ledelsesskift i de 1000 virksomheder, profil af det nye bestyrelsesmedlem, herunder foretrukne kompetencer. Udvikling i toplederlønninger, herunder incitamentsordninger, og bestyrelsens arbejde med risikostyring.

En udgave af Økonomisk Ugebrev Ledelse består typisk af tre sektioner:

Download en udgave her

Abonnement og abonnementsvilkår

Et årsabonnement omfatter 22 udgivelser på Økonomisk Ugebrev Ledelse. Ugebrevet sendes til din personlige email hver anden fredag kl. 12. Et abonnement koster kr. 4.500- excl. moms. Øvrige abonnements- og betalingsbetingelserne

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at rette henvendelse til redaktionen på telefon 70 23 40 10 ellere-mail: [email protected].

Økonomisk Ugebrev ledelse (Tidligere Nyhedsbrev for Bestyrelser), henvender sig til bestyrelsesmedlemmer, deres rådgivere, direktører, revisorer samt advokater, som gerne vil informeres om nye tendenser indenfor praktisk bestyrelsesarbejde og samarbejdet mellem direktion og bestyrelse, som i de seneste år virkeligt er kommet i højsædet.

AdressePilestræde 34, 4. sal, 1147 KBH K

Tlf:70 23 40 10

Email:[email protected]